Vai Bruntink

Ik zou me graag even aan jullie willen voorstellen, mijn naam is Vai Bruntink. Sinds 2012 run ik samen met mijn vriend Sjak Laarakkers dressuurstal Laarakkers. We zijn begonnen in het Overijsselse Haarle maar sinds september 2016 zijn we de trotse bezitters van ons bedrijf aan de Boergrup 23 in Vledderveen.

We hebben in de afgelopen jaren mooie successen mogen behalen waaronder goede klasseringen op het WK jonge dressuurpaarden met o.a. onze eigen KWPN hengst Ebony, vele overwinningen in de subtop tot en met Grand Prix niveau en topklasseringen op de Nationale Merriekeuring, de Pavo Cup en de VSN trofee.

Mijn belangrijkste wedstrijdpaarden zijn momenteel Chardonnay, Darabel, Ebony en Cum Laude. Daarnaast heb ik vele talentvolle jonge paarden in opleiding voor onder andere de Pavo Cup waaronder de Reservekampioen van de Pavo Cup 2016 Jamsession Taonga, de Reservekampioen van de VSN trofee 2017 Illusion en de talentvolle Halesta, Hilton, Irabel en tevens enkele anderen.

Dit jaar hoop ik wederom deel te kunnen nemen aan het WK jonge dressuurpaarden en daarnaast staan zoals altijd de Pavo Cup en de keuringen hoog op het programma. Verder heeft Chardonnay recent de overstap gemaakt naar de Zware Tour en ik hoop Darabel dit jaar te gaan starten in de Inter 2.

Ik ben heel blij dat ik al meerdere jaren deel mag uitmaken van het La Valencio team! Het is een merk met een zeer professionele uitstraling en de kleding staat geweldig en zit bovenal ook nog eens heerlijk. Ieder jaar weten ze zich weer te verbeteren en ik kijk er nu al naar uit om de kleding van de volgende collectie te mogen dragen.

Klik hier voor de website van Vai.