Stephanie de Frel

Mijn naam is Stephanie de Frel. Ik ben geboren in 1988 in het Zeeuws Vlaamse Terneuzen. Tijdens mijn jeugdperiode heb ik zowel bij de ponies, junioren als young riders in het nationale B kader gezeten.

Na deze periode heb ik op verschillende stallen ervaring opgedaan om in 2013 aan de slag te gaan bij VMF Stables in het Zeeuwse Ellemeet. Op deze stal krijg ik alle mogelijkheden om me te ontwikkelen en om te gaan voor het hoogst haalbare in de sport. Het doel is om jonge talenten te ontdekken en deze op te leiden tot het hoogste niveau. Inmiddels heb ik met Beach Boy mijn eerste nations cup wedstrijd gereden en hopelijk is dit een begin van iets moois.

Ik ben echt super blij dat La Valencio mij wilt ondersteunen en dat ik deel uit mag maken van hun fantastische team. Ik draag al een aantal jaren met veel plezier de kleding, die er niet alleen sportief en goed uit ziet, maar ook nog erg fijn zit!