Nienke Wulff

Mijn naam is Nienke Wulff, ik ben 14 jaar en woon in een klein dorpje in Friesland. Ik ben al mijn hele leven gek op paarden, pony’s en alles wat er mee te maken heeft. Vanaf 8 jaar ben ik begonnen met ponyrijden. Ik train bij Kim Jacobi en onder haar begeleiding heb ik al 10 Friese titels behaald. Ik vind het erg leuk om jonge pony’s op te leiden tot het hoogste niveau, het is zo leuk om mee te maken hoe ze veranderen en verbeteren.

Op dit moment heb ik 2 pony’s :
De 6 jarige Don Diablo (v. Heidehof’s Don Diego), met hem heb ik een aantal mooie resultaten behaald: 3 x Fries kampioen en op de NK’s mooie top 10 noteringen. Diablo is een hele lieve soms eigenwijze pony. Binnenkort ga ik Z1 met hem starten. Naast Diablo heb ik ook nog een mooie palomino, de 7 jarige Yellow Boy (v. Klein Roderijs Cocktail). Met Yellow Boy ben ik 2e geworden op het NK bij de 6 jarige dressuurpony’s en Nederlands Kampioen in de klasse M2. Afgelopen winter had ik met hem een mooie 5e plek op het NK in de Z dressuur. Yellow Boy start ik momenteel in het Z2 en ik rijd met hem in een palomino Z viertal.

Naast ponyrijden ga ik ook nog naar school, ik zit in 3 Havo op een LOOT-school waarin mijn lesrooster is aangepast op mijn sport. Ik vind het ook erg leuk om met onze hond te wandelen of te spelen of soms een mooi boek te lezen.

Ik ben echt ontzettend blij dat ik een supermooi merk als La Valencio mag vertegenwoordigen. Ik heb het altijd al hele mooie kleding gevonden in hippe kleurtjes. La Valencio heeft voor mij ook een zeer goede pasvorm en is heerlijk draagbaar!