La Valencio Sponsoramazones doen goede zaken op het NK!

Wow! Wat hebben de sponsoramazones van La Valencio geweldig gepresteerd op het KNHS Indoor Kampioenschappen in Ermelo! Alle amazones hebben super gereden, maar Lynne was toch wel de Leading Lady van dit NK.

Lynne Maas deed super goede zaken met Electra, zij werden tweede in de Lichte Tour en derde in de kür. Met Zamora en Uranium reed ze de Grand Prix, met Uranium werd ze 5e en met Zamora 7e. Hierdoor was Lynne met beide paarden geplaatst voor de kür, maar omdat de kür maar met één paard gereden mag worden moest Lynne kiezen. Ze koos ervoor om met Uranium de kür te gaan rijden, en dit heeft zeer goed voor ze uitgepakt! Lynne en Uranium zijn tweede geworden! Overall pakte Lynne in de Lichte Tour het zilver met Electra, en het brons in de Grand Prix met Uranium!

Jennifer Sekreve reed haar San Siro naar een mooie 4e plaats in het ZZ-Zwaar, hierdoor plaatsten zij zich ook voor de kür. In de kür werden Jennifer en San Siro knap 2e! Overall pakte Jennifer hiermee het brons in het ZZ-Zwaar. Ook Lotje Schoots reed mee in het ZZ-Zwaar met San Fürst. Zij werden 7e en plaatsen zich dus ook voor de kür op muziek. In de kür werden Lotje en San Fürst wederom 7e. Beide amazones zullen zich nu klaar gaan maken voor de Lichte Tour. Vai Bruntink reed met Chardonnay mee in de Lichte Tour en zijn uiteindelijk 13e geworden.

Wij zijn zeer trots op hoe goed onze sponsoramazones presteren en kijken uit naar een mooi jaar met nog meer sportieve hoogtepunten!

Een reactie plaatsen