Claudia Fassaert

Claudia Fassaert - La Valencio

Mijn naam is Claudia Fassaert, woonachtig in Belgie. Al enkele jaren maak ik met veel plezier deel uit van het La Valencio-team.

Vanaf mijn 16de ben ik helemaal voor de dressuursport gegaan. Na het zien van een internationale wedstrijd in Schoten wist ik het zeker… Dit wil ik ook!!!!

Ik kwam totaal niet uit een paarden familie. Het heeft dan ook vele jaren geduurd voordat ik een beetje mijn weg vond in de dressuur wereld. Maar dat is niet erg. Ik kan nog steeds ontzettend genieten van het trainen van mijn paarden. Dan op wedstrijd kijken hoever je staat, blijft telkens weer een uitdaging. Donnerfee is het paard waarmee ik veel bijzondere momenten mocht beleven. De OS in Londen en de 14de plaats op het EK in Herning (Denemarken) waren onze mooiste herinneringen. Fee geniet nu op de wei bij haar eigenaren van haar welverdiende pensioen.

Sedert Donnerfee van haar welverdiende pensioen geniet, train ik enkele nieuwe talentjes. Na pechjaar 2016 hoop ik dan ook dat 2017 voor mij wel een succesvol sportief jaar mag worden.

Met Zico, Esteban, Ascot en Amadeus heb ik niet alleen een paar knappe, getalenteerde mannen in huis, het zijn bovendien stuk voor stuk hele fijne paarden om mee te werken. Met Zico start ik dit jaar zijn eerste Grand Prix. Esteban en Amadeus gaan van start in de lichte tour en Ascot wordt thuis rustig doorgetraind voor het grote werk.

Zelf ben ik enorm graag thuis met beestjes aan het werk. Dat is en blijft voor mij de mooiste tijd.

Over moois gesproken, de samen werking met LV is echt super voor mij. Het is fijn om leuke kleding te kunnen dragen. Maar ook het comfort tijdens het rijden is natuurlijk heel belangrijk. Daar slaagt LV heel goed in. Mooie kleding met vrolijke kleuren en veel draag comfort. Wat mij betreft een echte aanrader!!!! Hopelijk mag ik nog van veel mooie sport jaren genieten in bijpassende kleding.