Carlijn Huberts

Mijn naam is Carlijn Huberts en ik ben 19 jaar oud. Ik studeer diergeneeskunde aan de universiteit van Utrecht. Mijn ouders hebben thuis een dressuurstal, dus paardrijden is er met de paplepel in gegoten.

Surprise, mijn allereerste pony kreeg ik toen ik nog maar 4 jaar oud was. Alle vrije tijd breng ik het liefst door op en rondom de paarden. Met mijn paard Watoeshi rijd ik in de klasse Grand-Prix U25. We zijn nog geen jaar een combinatie, maar hebben samen al mooie successen geboekt! Tijdens ons internationaal debuut in Belgiƫ hebben we beide proeven gewonnen. We mogen tijdens het EK senioren in een U25 bijrubriek rijden in het gigantisch grote Ullevi stadion in Gothenborg! Hier kunnen we gaan shinen met de prachtige kleding van La Valencio!

Mijn doel is om nog veel mooie wedstrijden te mogen rijden in de U25 en later ook in de senioren Grand-Prix! Ik vind het super gaaf om deel uit te maken van het La Valencio sponsorteam. Het is een erg fijn merk met mooie en comfortabele kleren. De kleding heeft een uitstekende pasvorm en is ook nog eens erg trendy, met mooie kleuren. Het merk heeft een chique uitstraling en voor degene die van wat blingbling houden is er ook ruim aanbod! Mijn paard kan ik ook nog verwennen met onder andere mooie dekens, halsters en sjabrakken.