Britt ter Harmsel

Ik ben Britt ter Harmsel, 17 jaar en woon in het Overijsselse Enter. Elke dag ben ik fanatiek met mijn drie springpony’s aan het trainen om zo in het parcours het beste resultaat te halen. Wekelijks krijg ik dressuurles van Edwin Langevoort en springles van Hilde Woudstra. Zij begeleiden mij goed met het trainen en opleiden van mijn pony’s.

Momenteel heb ik drie pony’s; Fury, Gieltje en FC Twente. Met Fury spring ik in de klasse ZZ. Met hem heb ik heel veel nationale en internationale resultaten behaald. Zo wonnen we de finale van het NTS Pony Jumping, in Wierden sprongen we een foutloze six bar met een hoogte van 1.70 en in de klasse Z behaalde we een derde plaats op de KNHS Indoorkampioenschappen in Ermelo.

Sinds een jaar rijd ik mijn pony Gieltje. Ik start hem succesvol in de klasse Z. Ook met Gieltje heb ik al mooie resultaten mogen halen. Wij werden 2e in de M finale van het NTS Pony Jumping. Daarnaast wonnen wij de finale van de Twente Cup in het M.

FC Twente rijd ik pas sinds Januari 2017. Door mijn eerder behaalde resultaten moest ik met FC Twente in de klasse M starten, en met succes! In Vriezenveen wonnen wij de klasse M.

Ik ben heel blij toegevoegd te zijn aan het Talenten Team van La Valencio. De kleding is super trendy en zit heerlijk comfortabel. Ik kijk uit naar alle leuke en fijne kleding en paardenartikelen die nog gaan komen!